Popravni izpiti

Kaj naj naredim, da se bom čim bolje pripravil na popravni izpit?


V prvi vrsti je nujno, da prevzameš nase odgovornost za nastalo situacijo in tudi za uspešno opravljen popravni izpit. Spremeni pogled nase in svoje sposobnosti in začni verjeti vase. Karkoli si danes rečeš, to jutri boš!

Odloči se, da boš resno pristopil k učenju in boš za nekaj tednov postavil pripravo na popravni izpit na 1. mesto svojega vsakdana.

Za uspešno opravljen popravni izpit velja nekaj osnovnih pravil, in sicer:

  • aktivno učenje,
  • veliko vaje in reševanje domačih nalog
  • ter vsakodnevno ponavljanje in utrjevanje.


Kako potekajo inštrukcije v centru Memo?


Ob začetku dela z inštruktorjem prinesi šolske zvezke, učbenike, učne liste, zapiske, teste in prazen zvezek, v katerega boš pisal razlago, vaje in domače naloge. Pomembna je motiviranost in organizacija.

Skupaj z inštruktorjem bosta pripravila plan dela doma (časovni in vsebinski) in plan obiska inštrukcij (kdaj in koliko ur bosta imela inštrukcije). Prihod na inštrukcije ne sme biti prisilen. Zaupati in verjeti moraš, da ti bo to koristilo pri opravljanju izpita. Inštruktor te bo usmeril, učil in pomagal, da boš hitreje napredoval. Največji del pa bo še vedno na tebi. Učenje, delanje vaj in nalog in na koncu na izpitu pokazati, kako dobro si se pripravil.

Izberi si nagrado, ki si jo boš privoščil, ko boš uspešno opravil popravni izpit, npr. žur s prijatelji, vikend na morju ali kaj čisto odštekanega.

Pa brez skrbi, pomagali ti bomo! 


Kako je popravni izpit z našo pomočjo rešila učenka Nina? 

Tistega leta je za popravni izpit iz matematike izvedela nekje med 10. in 20. 6. Popravni izpiti so običajno vsako leto med 26. 6. - 10. 7. (prvi rok) in 16. 8. - 31. 8. (drugi rok). Nina je skupaj s starši presodila, da ji najbolj ustreza individualni paket inštrukcij v velikosti M. Predlagamo zakup paketa inštrukcij za ugodnejšo ceno (s popustom). 


PRIMER IZRAČUNA CENE INŠTRUKCIJ ZA NINO:

Paket Št. ur Redna cena Cena paketa Popust Trajanje
MEDIUM 20 340 EUR 323 EUR 5% 2-3 tedni 

VEČ O NAŠIH PAKETIH INŠTRUKCIJ >

INFORMATIVNA PRIJAVA TUKAJ >


Prijavi se na MEMO E-novice

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravah, s katerimi dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Preberite več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov.