Učenje jezikov

Se želiš naučiti novega tujega jezika? V centru Memo ponujamo prilagojene jezikovne tečaje, za osebno ali profesionalno rabo.

Napovedujemo tečaj učenja poslovne nemščine – preko spleta

Pripravite se, prihaja nekaj novega: z nakupom spletnega tečaja boste do vsebine za učenje nemščine dostopali kjerkoli, kadarkoli. Nove izraze se boste učili med sončenjem na plaži, v senci domače verande ali na zasluženi kavici po koncu službe. Začnemo julija 2021, spremljajte nas tudi na Facebooku, kjer vas bomo obvestili o začetku. 


Hitro in usmerjeno učenje novega jezika

Razširilo ti bo obzorja in ponudilo nove priložnosti v osebnem in poklicnem življenju. Naš cilj je, da se boš z novim jezikom znašel v vsakdanjih življenjskih situacijah in ga boš brez nelagodja in sramu uporabljal.


Tečaje izvajamo za otroke, odrasle in za podjetja

Glede na raven znanja organiziramo tako začetne, nadaljevalne in skupine z naprednejšim znanjem tujega jezika. Učne ure na vseh stopnjah vsebujejo interaktivne igre in komunikacijske metode, usmerjene k čim boljšemu dojemanju tujega jezika. Naši predavatelji so strokovno usposobljeni naravni govorci z bogatimi izkušnjami v poučevanju tujega jezika. Zagotavljamo ti, da se boš v našem centru z užitkom učil novega jezika, zadovoljstvo ob koncu tečaja bo neizmerno.


Individualno ali v obliki skupin

Kraj izvedbe tečaja prilagodimo glede na željo tečajnikov, to so lahko:

  • učilnice centra Memo,
  • učilnice v izbrani osnovni šoli,
  • prostori izbranega podjetja.

Prav tako pa termine tečajev določimo na podlagi dogovora z udeleženci tečajev – smo fleksibilni glede urnika, trajanja in lokacije.

Prilagodimo se tvojim željam, zato nam zaupaj svoje potrebe.


Katere tuje jezike učimo?

Tečaje za ostale jezike (ruski, latinski, idr.) izvajamo po dogovoru.

PREVERI CENIK:

Navedene cene tečajev so za 1 osebo, tečaji pa se razlikujejo po številu pedagoških ur.

Dolžina tečaja 30 ur 40 ur 50 ur 60 ur
1 oseba 750 EUR 1.000 EUR 1.250 EUR 1.500 EUR
2 osebi 440 EUR 520 EUR 590 EUR 680 EUR
3 do 5 oseb 350 EUR 385 EUR 450 EUR 500 EUR
6 do 8 oseb 280 EUR 340 EUR 390 EUR 440 EUR
9 do 10 oseb 200 EUR 240 EUR 280 EUR 320 EUR
nad 10 oseb 190 EUR 210 EUR 250 EUR 290 EURPrijavi se na MEMO E-novice

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravah, s katerimi dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Preberite več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov.